PRAKTIJKBEËINDIGING:
 

Geachte cliënten,

 

Mede langs deze weg willen we u op de hoogte stellen van het feit dat we per 1 januari 2017 onze werkzaamheden hebben neergelegd.

Afgelopen zomer hebt u van ons een schrijven ontvangen met de mededeling dat we bezig waren onze praktijk wat af te bouwen. In de afgelopen periode zijn we bezig geweest om een oplossing te zoeken voor de overdracht van de patiënten van onze praktijk.

Wat voor ons een ideale situatie was, namelijk praktijk aan huis, is nu een probleem. Wij willen onze praktijkruimte niet verhuren, noch verkopen.

Wij hebben er daarom voor gekozen om u zelf alle vrijheid te geven in de keuze van uw nieuwe dierenarts. Alle patiëntengegevens blijven in ons bezit en voor u opvraagbaar. Mochten we daar een andere oplossing voor vinden dan zullen we daar melding van doen op onze website. Die zullen we in aangepaste vorm nog maximaal 12 maanden aan blijven houden.

U kunt de gegevens van uw huisdier opvragen door ons te (laten) mailen.

We danken u heel hartelijk voor het vertrouwen dat u in de afgelopen jaren in ons heeft gesteld. Al die vertrouwde gezichten en contacten gaan we zeker missen.

 

Met vriendelijke groet,

H. J. Ronner

M.J. Ronner-Koeman